+31 (0)36 5303695

CONTACT    √ Meer dan 20 jaar ervaring met teamwear  

Functioneel Ondergoed

ONTWIKKELD OM JE BETER TE MAKEN
Van nu af aan krijg je de ondersteuning die je nodig hebt: jouw ERIMA functioneel ondergoed van ademend hightech-microvezel met gerichte compressie. Daardoor kun je langer blijven presteren, herstel je sneller en wordt je blijvend beschermd tegen blessures.
WARMTEREGELING/WARMTE-ISOLATIE Speciaal geïntegreerde zones en kanalen zorgen ervoor dat je het niet koud krijgt. Het vocht wordt snel afgegeven aan de buitenste laag van de kleding, waardoor je ook als je intensief beweegt, aangenaam droog en dus warm blijft.
MODELLERENDE SNIT De modellerende snit voelt aan als een tweede huid. Het sterk elastische functionele weefsel sluit overal nauw aan om het lichaam, maar knelt niet. Daardoor zijn een goed draagcomfort en een effectieve vochtafvoer gewaarborgd. Doordat de achterkant langer is dan de voorkant, krijgt onaangename tocht geen kans.
HUIDVRIENDELIJK DRAAGCOMFORT Dankzij de naadloos geïntegreerde functionele zones zitten de modellen aangenaam zacht op de huid en schuren ze niet. Zo kun je je helemaal concentreren op je sport zonder dat je wordt afgeleid.
VENTILATIE EN VOCHTAFVOER Wie beweegt, transpireert. Transpireren is een effectief mechanisme, dat de lichaamstemperatuur regelt. Maar als het vocht op je huid blijft, kan het onaangenaam worden. Warmtestuwing, afkoeling en op de huid plakkende kleding zijn het gevolg. De oplossing: gericht geïntegreerde functionele zones die aangenaam ventileren of het vocht snel van de huid afvoeren.
FLEXZONES VOOR MAXIMALE BEWEGINGSVRIJHEID Goede ondersteuning en tegelijkertijd een maximale bewegingsvrijheid. Hiervoor zijn er in het schoudergebied en bij het shirt met lange mouwen ook aan de binnenkant van de elleboog speciale flexzones geïntegreerd. Deze ondersteunen de natuurlijke bewegingsvrijheid, zorgen voor extra comfort en regelen de temperatuur.
COMPRESSIE Voor elke beweging is energie nodig. Het doel van iedere sporter is deze energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Jouw ERIMA functioneel ondergoed ondersteunt je daar voortaan bij. Precies daar waar het nodig is. De voor het sporten geoptimaliseerde, gerichte compressie kan de doorbloeding verbeteren, de spieren optimaal verwarmen en ervoor zorgen dat deze bij het bewegen minder blootstaan aan trillingen.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina