+31 (0)36 5303695

CONTACT    √ Meer dan 20 jaar ervaring met teamwear  

Sponsormogelijkheden Voor Uw Club

Wilt u een speciaal tenue voor uw vereniging? Een eigen ontwerp waarmee u zich onderscheidt? Geen Probleem! Gobelinsky Sport kan, door onze goede samenwerking met een aantal kledingmerken, voor uw vereniging een uniek tenue creëren. En dat voor een zeer scherpe prijs.

Sponsorcontracten

Gobelinsky Sport biedt sportverenigingen samenwerkingsovereenkomsten op maat aan. De overeenkomst wordt aangegaan voor minimaal een periode van 3 jaar en heeft veel voordelen voor de vereniging. Afhankelijk van de samenstelling van de overeenkomst en de grote van de vereniging kan Gobelinsky Sport i.s.m. de verschillende merken zeer aantrekkelijke sponsorcontracten samenstellen.

Denk hierbij aan:
- Gratis kleding voor het eerste elftal;
- Scherpe prijzen gedurende het contract.

 Klik hier voor meer informatie over Sponsoring:

PatrickPatrick Sponsor Mogelijkheden MasitaGBLS en Masita Club Sponsoring JakoGBLS en Jako Club Sponsoring ErimaGBLS en Erima Club Sponsoring

 

Fanshop

Gobelinsky Sport stelt aan de vereniging de presentatiematerialen voor fanshop ter beschikking. Deze materialen blijven echter wel eigendom van Gobelinsky Sport.

Webshop

Heeft u geen ruimte voor een fanshop dan kunnen wij ook een webshop aanbieden. Dit heeft veel voordelen voor de club. Combinatie fanshop/webshop is ook mogelijk. wij hebben al een webshop voor HLTC Hogereinde, S.V. de Meteoor, SV Olympia 25' & Blue Angels neem daar gerust een kijkje om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Geinteresseerd?

Neem snel contact met ons op en wij vertellen u graag de mogelijkheden.