+31 (0)36 5303695

CONTACT    √ Meer dan 20 jaar ervaring met teamwear  

Borduren

Juist voor kleding in de representatieve sfeer zijn directe borduursels uitermate geschikt. De heldere kleuren van de glanzende garens en het driedimensionale effect van een borduursel geven een kledingstuk een mooie luxueuze uitstraling. Tegelijkertijd zijn borduursels sterk en degelijk en gaan ze dus lang mee. Er zijn allerlei toepassingen mogelijk. Een badjas of sporttas voorzien van een borduursel met uw naam en logo krijgt meerwaarde als promotioneel instrument. Ook T-shirts, sweaters, jassen en caps kunnen worden geborduurd om als reclameproduct te worden ingezet.

Voordelen van borduren

  • Luxueuze uitstraling
  • Kleurechtheid uiterst hoogwaardig
  • Sterk en degelijk gaan lang mee
  • Kunnen gereinigd worden tot 95 graden

Badges borduren

Badges worden ook wel emblemen, patches of insignes genoemd. Verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren, afmetingen, materialen en designs. Al onze producten worden volledig naar wens van de klant vervaardigd in onze fabrieken in het Verre Oosten. Hier wordt gebruik gemaakt van de modernste computergestuurde borduur- en weefmachines en ook wordt hier door eigen lokale mensen een extra kwaliteitscontrole uitgevoerd voordat de producten verzonden worden.

Bent u op zoek naar een logo voor uw clubtenue? Zoekt u een mooie manier om uw bedrijfskleding te personaliseren? Badges zijn hiervoor een ideale oplossing en ook nog eens zeer kosteneffectief. Badges kunnen op diverse manieren aangebracht worden. De traditionele manier is stikken, maar u kunt ook kiezen uit een lijmlaag, klitteband of een magnetische achterkant.

Custom made badges zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf 50 stuks, met of zonder lijmlaag. Van elke bestelling wordt altijd eerst een sample gemaakt, welke wordt ingescanned en naar de klant verstuurd ter goedkeuring.

 

Vraag hier een offerte aan